Ірпінський музей отримав перший том “Книги Пам’яті”

Учора на черговій сесії Ірпінської міської ради депутат міськради, голова міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Ігор Панасюк передав до Ірпінського історико-краєзнавчого музею 1-ий том “Книги Пам’яті”. Про це повідомляє міська рада на своєму сайті.

Дана книга містить біографії загиблих учасників АТО з Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської та інших областей. Незабаром вийде наступне видання “Книги Пам’яті”, куди увійдуть загиблі з Київської області. Над проектом книги працювало чимало людей, зокрема працівники Національного військово-історичного музею України, а також автори сайту “Книга Пам’яті полеглих за Україну”.

15042059_10154370749459475_5114167736624728842_o

Нагадаємо, що патріотів Приірпіння, які загинули під час бойових дій у зоні антитерористичної операції було увіковічена на Алеї Героїв АТО (Ігор Горбенко, Олександр Давидчук, Микола Личак, Олександр Гуменюк, Сергій Шкарівський, Владислав Стрюков, Олександр Старов, В`ячеслав Кірічек, Ільгар Багіров, Олександр Єрощенко, Максим Ридзанич, Володимир Ринкун, Василь Фіцкалинець).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.