Ірпінські студенти знайомилися зі справжніми письменниками

Нещодавно в Центральній міській бібліотеці відбулася творча зустріч під назвою “Сучасний літературний Ірпінь”. Захід проходив у форматі відеопрезентації в супроводі розповідей про життєвий і творчий шлях митців із Приірпіння. Присутнім були представлені найновіші поетичні та прозові збірки, подаровані авторами бібліотеці. Про це повідомляє “Ірпінський вісник”.

На початку зустрічі перед студентами Ірпінського економічного коледжу виступив письменник, журналіст, лауреат конкурсу “Сонячні кларнети” Володимир Коскін. Його книга, в якій він порівнює відомих літераторів із різними породами котів та ілюструє це фотографіями, викликала неабиякий інтерес у молоді. Студенти жваво її переглядали, жартували та навіть фотографували окремі сторінки на пам’ять.  

Зустрілася молодь і з поетесою та журналістом, наймолодшою номінанткою на Шевченківську премію Юлією Бережко-Камінською. Ліричні твори, які вона читала, присутні слухали, затамувавши подих.

Кожен із письменників  зміг зацікавити метушливих студентів. Не дивно, що наприкінці зустрічі молодь охоче залишала свої враження в бібліотечній книзі відгуків та пропозицій.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.