Ірпінські школи запрацюють з 8 лютого

4 лютого у ході позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення відновити з 8 лютого навчально-виховний процес у загальноосвітніх закладах міста Ірпінь та селищах Ворзель, Гостомель, Коцюбинське.

Про стан захворюваності на грип і ГРВІ поінформувала присутніх начальник Ірпінського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідемслужби у Київській області Галина Савчук.

За 5-й тиждень епідемічного сезону — з 28 січня по 4 лютого нинішнього року — в місті й селищах зареєстровано 1252 випадки захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, що на 19,8 % (310 людей) менше, ніж за минулий тиждень.

«Госпіталізовано за тиждень 20 осіб, з них 10 дітей до 18 років, — зазначила Галина Савчук. — Показник захворюваності на грип та ГРВІ (сумарно) серед населення регіону складає 136,3 на 10 тисяч населення, що не перевищує епідемічного порогу».

Фахівці Ірпінського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Київській області й Управління освіти та науки надалі здійснюють моніторинг рівня захворюваності населення на гострі респіраторні вірусні інфекції і контроль за організацією та проведенням комплексу протиепідемічних заходів.

Джерело: http://imr.gov.ua/news/1750-grip-vidstupae-irpinski-shkoli-zapratsyuyut-z-8-lyutogo

Bookmark the permalink.

Comments are closed.