Ірпінські ліцеї — у рейтингу ТОП-100 за результатами НМТ-2023

За рейтингом освітнього ресурсу «Освіта.ua» 4 комунальні заклади Ірпінської громади увійшли до рейтингу ТОП -100 за результатами національного мультимедійного тесту. Про йдеться на ФБ-сторінці Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Навіть в умовах воєнного стану освітній процес ні на мить не припинявся. Учні, попри повітряні тривоги і постійну небезпеку з боку ворога, навчалися, будували плани на майбутній вступ до вищих навчальних закладів і, безперечно, готувалися. У свою чергу, працював і весь педагогічний склад, щоб дати учням ґрунтовні знання, щоб ті  гідно представили Ірпінь під час вступних іспитів.

У 2023 році у тестуванні взяли участь випускники восьми ЗЗСО Ірпінської громади.

«Пишаємося нашими учнями, які попри виклики сьогодення та труднощі, не дивлячись на постійні повітряні тривоги та хвилювання, зуміли достойно пройти випробовування та вступити до омріяних закладів вищої освіти», — підсумовують досягнення юних ірпінців в Управлінні освіти.  

А пишатися є чим.  Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складений рейтинг закладів загальної середньої освіти України за підсумками НМТ 2023 року.

До ТОП-100 закладів загальної середньої освіти Київщини увійшли 4 комунальні заклади громади:

— Ірпінський гуманітарний ліцей «Лінгвіст» ім. З.Алієвої ( 39 місце);

— Ірпінський ліцей інноваційних технологій (47 місце):

— Ірпінський академічний ліцей НУБіП України (79 місце);

— Ірпінський ліцей №2 (85 місце).

Особлива гордість нашої громади — пʼятеро учнів, які набрали найвищі 200 балів.

— Олена Сітнікова, учениця Ірпінського ліцею №2, англійська мова ( вчителька Світлана Меркулова), українська мова та література  ( вчителька Ірина Тащі);

— Влада Готовцева, учениця Ірпінського ліцею №2, математика, вчителька Світлана Демʼяненко;

— Дмитро Базалюк, учень Ірпінського ліцею №2, математика, вчителька Світлана Демʼяненко;

— Маргарита Генераленко, учениця Ірпінського гуманітарного ліцею “Лінгвіст”, англійська мова, вчителька Оксана Колеснік;

— Людмила ГАЙЧУК, учениця Ірпінського академічного ліцею “Мрія”, математика, вчителька Леся Гайчук.

Вітаємо всіх – учнів, вчителів, батьків!

Нагадаємо. Вже другий рік поспіль випускники ЗЗСО проходять тестування в умовах воєнного стану. Замість традиційного зовнішнього незалежного оцінювання було проведено національний мультипредметний тест з трьох предметів у формі компʼютерного тестування.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.