Ірпінські колективи запрошують взяти участь у дитячому мистецькому фестивалі

У м. Трускавець пройде фестиваль-табір “Truskavets kids fest” з 25 лютого по 1 березня 2019 року.  Для учасників будуть доступні зали для проведення тренувань (спортзал, танцювальний зал, 3 холли, сцена), басейн, Дельфінарій; проходитимуть щоденні дискотеки і розваги для дітей, пройде екскурсія по місту Трускавець.

Програма включає в себе сценічні візитки учасників, хореографію, оригінальний жанр, вокал, гала-концерт фестивалю. Цього разу всі учасники отримують пам’ятні подарунки.

Умови  проживання:

– стандарт – 4200 грн

– комфорт – 4900 грн.

У вартість путівки входить: проживання 5 днів, 3-х разове харчування, одноразове відвідування басейну, відвідування Дельфінарію, трансфер з та на вокзал, екскурсія містом, користування додатковими приміщеннями для тренувань 1-2 рази на день, участь у фестивалі. Для батьків, що бажають супроводжувати дітей діє знижка на путівку 400 грн. Додатково дорослі можуть отримати лікувальні процедури, вартість яких в межах 100 грн, а також відвідати гірськолижній курорт в 4 км від Трускавця.

Тим, хто бажає взяти участь необхідно подати заявку до 24.01.2019 року та внести передоплату 30 % до 28.01.2019 року на рахунок, що буде надісланий у відповідь на Вашу заявку.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/YssfuQ0YjbrY7TSA3

Bookmark the permalink.

Comments are closed.