Ірпінська молодь обмінюється досвідом з німецькими колегами

Цими вихідними група із Приірпіння вирушила до Дрездена за програмою міжнародного молодіжного обміну “(Ex)change! – Gesellschaft gemeinsam gestalten”. Про це повідомляє в.о. міського голови Анастасія Попсуй. 

“Вже не перший рік в Ірпені успішно реалізується програма молодіжних обмінів. Перший польсько-німецько-білорусько-український обмін за підтримки програми ЄС “Молодь в дії” відбувся ще у 2011 році. А цими вихідними група із Приірпіння вирушила до Дрездена за програмою міжнародного молодіжного обміну “(Ex)change! – Gesellschaft gemeinsam gestalten”, – зазначила Попсуй.

По 8 молодих активних людей з України та Німеччини зібралася разом, щоб обговорити роль молодого покоління у побудові успішного європейського суспільства. Протягом тижня відбуватимуться навчальні семінари, вправи з тімбілдінгу, розробка положень для проектів соціальних змін, робота з молодіжними групами.  

Проект реалізується ГО “Фонд громади Приірпіння” та ГО “djo-Deutsche Jugend in Europa, Landesverband Sachsen e.V.” за підтримки програми “MEET UP! Deutsch-ukrainische Jugendbegegnungen” Фонду Stiftung EVZ. Обмін здійснюється за рахунок здобутого гранту в рамках програми “MEET UP! Deutsch-ukrainische Jugendbegegnungen”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.