Ірпінська громада отримала ще один реанімобіль (відео)

В Ірпінь приїхала ще одна сучасна, багатофункціональна карета швидкої допомоги. Ця швидка категорії С – найвищої серед таких авто.

Антон Довгопол, директор КНП «Ірпінська центральна міська лікарня»:

«Клас С – це для пацієнтів, які потребують реанімаційних заходів, кисневого супроводу, апаратного дихання і все решта. Ось цей автомобіль може надавати всі ці послуги».

Реанімобіль передало німецьке товариство міжнародної допомоги «Interhelp». Раніше це товариство вже передало Ірпінській громаді три швидких. І це сталося завдяки тісній багаторічній співпраці «Interhelp» з ірпінською благодійною організацією «Фундація добрих справ».

Надія Філімонова-Скрипка, голова БО «Фундація добрих справ»:

«Кожен із нас може робити те, що може. Якщо я можу це робити – я роблю, хтось інший теж робить, що може. Ми всі працюємо на одну мету – на перемогу».

Вже до кінця цього року в Ірпені планується відкриття нового медичного центру. На його базі створять службу невідкладної медичної допомоги. У ній і буде працювати цей реанімобіль та інші авто, які раніше передали благодійники.

Антон Довгопол, директор КНП «Ірпінська центральна міська лікарня»:

«Транспортування, обслуговування клінічних баз, обслуговування наших селищ, які входять у нашу громаду. Ми плануємо відкрити два пункти невідкладної медичної допомоги. Один буде дислокуватися в Ірпені, а інший –  у Михайлівці-Рубежівці».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Головне – будь-яку техніку берегти. Я завжди кажу і нашим комунальникам, і первинці, і вторинці: «Друзі, бережіть її, як власний автомобіль». Бо до власного завжди гарно ставляться, так само і до службового ставтеся. Щоб він довго допомагав, рятував життя нашим містянам!».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.