Ірпінська біблійна церква реалізує в Ірпені проєкт «Оселя» — ITV

Вісім ірпінських родин отримали нове житло в рамках проєкту «Оселя», який реалізує Ірпінська біблійна церква разом із партнерами-благодійниками. Облаштовує дерев’яні будиночки для тих, хто втратив дах над головою, будівельник Едуард Пономарьов.

«Едуард Пономарьов — фахівець з будівництва, одного разу побачив будиночок, який встановлювали на місці зруйнованого для одного з волонтерів. Оцінивши параметри будиночка, Едуард подумав, що міг би зробити в рази краще. Цю думку почув пастор Станіслав Грунтковський, який активно шукав можливості допомагати містянам у відновленні житла після бойових дій в нашому регіоні. Так розпочалося будівництво каркасних будиночків», — розповідають в Ірпінській біблійній церкві.

Перші два будиночки Едуард спроектував разом із двома конструкторами та в команді із п’яти будівельників-волонтерів збудував їх. А потім знайшов західних партнерів, що дозволило запустити будівництво наступних будинків.

«Зараз вже три команди волонтерів будівельників одночасно зайняті на будівництві 10-ти каркасних будинків. Вісім родин, які повністю втратили житло під час війни, вже заселилися в нові помешкання, і за це подяка Богові та людям, які не залишились осторонь чужого горя», — повідомили в Ірпінській біблійній церкві.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.