Ірпінські рятувальники та муніципали провели профілактичний рейд у лісі

Через зростання відвідування лісових насаджень населенням, особливо у вихідні та святкові дні, рятувальники ДСНС Ірпінського регіону разом з Муніципальною вартою цієї суботи провели профілактичні заходи, спрямовані на запобігання пожежам на території лісництв довкола Ірпеня та доведення до відпочиваючих правил поведінки під час карантину.

Про це повідомляють на офіційній сторінці Муніципальної варти Ірпеня у соцмережі.

Організатори рейду проводили роз’яснювальну роботу з відпочивальниками та наголосили, що лісова  пожежа – надзвичайно непередбачуване і руйнівне явище, яке вражає своїми масштабами, наслідками та швидкістю розповсюдження. Розводити і користуватись в лісі відкритим вогнем заборонено, недотримання правил пожежної безпеки у лісі може призвести до трагічних наслідків, і за це передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Після спілкування всі люди з розумінням ставились до заборони палити вогнище у лісі, та в присутності рятувальників загасили осередки горіння. 

Муніципали нагадують, що потрібно виконувати правила пожежної безпеки в лісі, виховувати у дітей обережність у поводженні з вогнем та терміново повідомляти про пожежу у разі виникнення вогню в лісі за номером 101.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.