Ірпінські педагоги взяли участь у фестивалі “NEOсвітній Арсенал”

Освітяни Ірпеня, серед яких фахівці управління і науково-методичного центру, керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти на чолі з начальником управління Олегом Білорусом, відвідали фестиваль “NEOсвітній Арсенал” у Мистецькому арсеналі міста Києва.

Про це повідомляють на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

Фокус-тема заходу – “Супермозок: ліва/права півкуля”. 

“Насичена програма, цікаві ідеї, неперевершені емоції – це все, що відбувалося сьогодні”, – розповідають в управлінні освіти і науки. 

Також ірпінські педагоги взяли участь у дискусії “Мистецтво мислити”, відвідали величезний бібліопростір, говорили про альтернативну мистецьку освіту, прослухали лекторій “Професіонал майбутнього: який тип мислення йому потрібен”, як розвивати стратегічне, креативне, критичне мислення, навчитися співпрацювати в команді.

Пізнавальними були майстер-класи з фінансової грамотності та воркшопи від Алевтини Кахідзе для мистецьких шкіл та позашкілля.

“Впевнені в тому, що почуте та побачене вже зовсім скоро знайде своє відображення в освітніх процесах закладів Ірпінського регіону”, – зазначають керівники й управлінці освітніх закладів міста.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.