Ірпінські медики провакцинували себе від правця й дифтерії

Працівники Ірпінського міського центру первинної медико-санітарної допомоги  показово вакцинували себе від правця й дифтерії. Про це повідомило Інформаційне агентство ITV.

 “Вакцинація від правця та дифтерії в Україні – на низькому рівні: 70% дітей мають щеплення від цих захворювань, а рівень вакцинації дорослих ще менший. Аби покращити ситуацію, МОЗ розпочало кампанію “Вакциновані – значить захищені”. Працівники нашого центру (ті, хто мав покази) вирішили активно долучитись до цієї кампанії та показати приклад своїм пацієнтам, провівши собі щеплення від правця та дифтерії”, – повідомили медики.

Як відомо, після такої вакцинації можливий незначний післяін’єкційний біль у плечі та невелике підвищення температури в першу добу. В результаті буде захист від таких серйозних захворювань як правець та дифтерія мінімум на 10 років.

 Тож медики закликають всіх свідомих громадян нашого регіону звернутись до свого сімейного лікаря, адже вакцина проти дифтерії та правця наявна в усіх амбулаторіях нашого міста.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.