Ірпінська протиепідемічна амбулаторія звітує за виконану роботу

19 березня в Ірпені почала діяти протиепідемічна амбулаторія, яка створена з метою недопущення розповсюдження COVID-19 в Ірпінському регіоні. За період роботи було зроблено наступне:

1) надана медична допомога 2000 пацієнтам з ознаками ГРВІ; 

2) 329 пацієнтам (Ворзель-9, Гостомель -35, Коцюбинське-30, Буча-12, Київ-3, Києво- Святошинський р-н -3, інша обл-1 та 236 жителів м. Ірпінь) встановили підозру на COVID- 19, відібран мазок на ПЛР та проведена діагностика;

3) 26 пацієнтам (16 -Ірпінь, 2–Ворзель, Гостомель-3, Коцюбинське -5) встановили діагноз COVID-19;  

4) лікування: 4- стаціонарно, 22- амбулаторно, з яких 6- пацієнтів вже одужало, жодного летального;  

5) запроваджений протиепідемічний режим дозволяє попередити розповсюдження захворювання серед медичних працівників;

Працівники амбулаторії зазначають, що велике значення для діяльності медзакладу має ентузіазм та самовіддана праця усього колективу. “На жаль держава: МОЗ, Департамент ОЗ Київської області, м’яко кажучі, не зовсім потурбувались про наш колектив: ні засобів індивідуального захисту, ні обіцяних 300% так ми досі і не отримали….
Натомість, наша робота була неможлива без постійної підтримки органів місцевого самоврядування (м. Ірпінь, смт. Гостомель, смт.Ворзель, смт.Коцюбинське), благодійних фондів (“СВОЇ”, Віннер Автомотів, Фонд Оксани Марченко, ТОВ “Досвід 2002″) та звичайно волонтерів (Антон Головенко та його команда). Ми надзвичайно вам вдячні”, – розповіли у медзакладі.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.