Ірпінець Ігор Найда став техкандидатом на виборах до ВРУ на Харківщині

Центральна виборча комісія України на своєму засіданні 12 лютого зареєструвала кандидатом у Народні депутати України на проміжних виборах в окрузі №179 жителя Ірпеня Ігоря Найду. Про це повідомляє веб-сайт ЦВК.

У повідомленні ЦВК зазначається, що безпартійного кандидата висунула маловідома політична партія «Українці разом». Очевидним є той факт, що Найда, який не є відомою в масштабах країни особистістю і живе за сотні кілометрів від округу, в якому балотується, не має на цих виборах жодних шансів. Тому він – типовий технічний кандидат-«парашутист», який бере участь у виборчому процесі за гроші.

Ігор Найда підпадає під всі ознаки технічного кандидата – він не народився на території округу, не проживав і не проживає там, ніколи там не працював. Його висунула маловідома політична партія, він не з’являється на території округу.

Одномандатний виборчий округ №179 розташований у південно-західній частині Харківської області. Голосування відбудеться 15 березня цього року.

У повідомленні сказано, що Ігор Найда народився в 1960 році на Тернопільщині, працює на посаді помічника генерального директора ТОВ «Юрія-фарм». Керівником корпорації «Юрія-фарм» значиться Гуменюк Микола Іванович. Чим може технічний кандидат Ігор Найда допомагати такій шанованій у медичних колах людині, як фармацевтичний олігарх Микола Гуменюк – не відомо. Адже Ігор Найда є постійним фігурантом скандальних історій в Ірпені та Приірпінні. Тепер до всіх його “здобутків” додалося ще й балотування у ролі технічного кандидата на Харківщині.У одній з найближчих публікацій розповімо, як Ігор Найда працює у компанії “Юрія-Фарм” і хто з відомих має відношення до цієї компанії.

У реєстрі публічних осіб, які мають корупційні ризики Ігор Найда числиться як голова політичної партії “Українці разом”, який звільнився з цієї посади 10 січня 2020 року. Метою звільнення Найди з посади голови партії може бути намагання уникнути фінансового моніторингу з боку держави.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.