Ірпінці просять встановити ще один “лежачий поліцейський”

В Ірпені пропонують встановити “лежачий поліцейський” через пішохідний перехід з новобудов через вул.Северинівська до Парку Стельмаха (зупинка автобусів біля вул.Натана Рибака). Відповідне звернення нещодавно було зареєстроване на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій. 
 
“Буваючи неодноразовими свідками аварійних ситуацій,коли на ділянці вул.Северинівській від вул .Натана Рибака (7-ма лінія) до вул.Покровська (8-ма лінія) деякі несвідомі водії перевишають швидкісний режим та ПДР пункт 18.1,що ускладнює рух через пішохідний перехід та несе небезпеку життю та здоров’ю особливо літніх людей та малих дітей .Тому вимагаємо розглянути питання про встановлення “лежачого поліцейского” для безпечного переходу дороги через пішохідний перехід з новобудов через вул.Северинівська до Парку Стельмаха (зупинка автобусів біля вул.Натана Рибака)”, – йдеться в петиції.

До кінця голосування залишилось 84дні. Нагадаємо, що для того, аби петиція була розглянута на сесії Ірпінської міської ради, потрібно 300 голосів. 

 
Bookmark the permalink.

Comments are closed.