Ірпінці пропонують зробити ландшафтний дизайн при в’їзді в місто

Ірпінці пропонують зробити ландшафтний дизайн при в’їзді в Ірпінь. Таке звернення до міської ради нещодавно було зареєстроване на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій.

 “При в’їзді в Ірпінь хочеться бачити красу нашого міста і піднімати собі настрій. Однак при великій рекламі того, що це місто парків, сам в’їзд виглядає убого і некрасиво, просто як висушена, покинута земля. Маються на увазі 3 великих клумби, на яких розташовані два хреста Господу Ісусу Христу, прямо біля Водоканалу. Це місце повинно виглядати як візитна картка міста, як повага до Бога і жителям Ірпеня, бажання доставити їм радість. Вимагаємо у мерії виділити фінанси на благоустрій цих трьох великих клумб і всієї ділянки на під’їзді до міста. А також, як варіант, виділити гроші забудовників як пайової участі, щоб зробити повний ландшафтний дізайн.Чтоби в’їзд в місто говорив багато про саме місто”, – йдеться у петиції.

Як відомо, ландшафтний дизайн надзвичайно важливий в сучасному світі. За допомогою ландшафтного дизайну можна зробити територію міста Ірпінь не просто красивою, а ексклюзивною і оригінальною, причому незалежно від пори року. Навіть погана погода не зіпсує враження від якісно оформленої ділянки, за всіма нормами і стандартами. Архітектурні рішення будуть радувати око і створювати унікальну атмосферу.

До кінця голосування залишилось 88 днів. Нагадаємо, що для того, аби петиція була розглянута на сесії Ірпінської міської ради, потрібно 300 голосів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.