Ірпінчанка заспівала на центральній площі чорногорського міста Будва

Вихованка Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського Каміла Данилова разом зі своєю викладачкою, директоркою школи Наталією Дидикіною взяла участь у Міжнародному фестивалі «Jagranske festival igre Budva 2023», що проходив у Чорногорії. Юна ірпінчанка співала для глядачів на центральній площі чорногорського міста Будва. Про це повідомили у дитячій школі мистецтв.

Каміла Данилова виконала дві пісні для гостей фестивалю — «Кароока Україна» Віктора Николишина та «This Love» Джессі Кармайкл та Адама Левіна.

Україну на цьому фестивалі також представляли й інші вокалісти і танцюристи.

«Всі місцеві глядачі були приємно вражені співом та хореографію українських дітей та професіоналізмом викладачів і підтримали виступаючих щирими оплесками та вигуками «Браво». Організатори пропонують налагодити співпрацю між обома країнами та запрошують долучитися до подальших творчих заходів!», — розповіли в Ірпінській дитячій школі мистецтв.

Нагадаємо, за кілька днів вихованці Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського здобули одразу шість нагород на міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.