Ірпінчанка стала переможницею Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України

Учениця Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» Анна Коваль перемогла на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН України. Вона змагалася у секції української літератури. Про це повідомили в Управлінні освіти і науки ІМР.

«Це була тривала та кропітка праця над науковим проєктом в умовах повномасштабного вторгнення, постійних повітряних тривог, відсутності світла та жорсткої конкурентної боротьби. Протягом року Анна пробувала себе у ролі дослідника і перетворила наукові ідеї на реальний проєкт. Шукала своє середовище підтримки, дискутувала на науковій конференції, писала мотиваційний лист та захищала постер і презентацію», — розповідають в Управлінні.

На конкурсі Анна Коваль представляла свою наукову роботу, у якій досліджувала українсько-литовську ідентичність у творчості латиномовного поета епохи Відродження Миколи Гусовського. У двох попередніх етапах наукового змагання ірпінчанка також здобувала перемогу.

Допомагала школярці на шляху до перемоги вчителька ліцею Тетяна Павліченко.

«Пишаємося обдарованою молоддю та професійними педагогами нашої громади. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати, навчатися, досліджувати та перемагати», — написали в Управлінні освіти і науки.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.