Ірпінь збирає матеріально-технічну допомогу в зону АТО

В Ірпені збирають матеріально-технічну допомогу військовим підрозділам Київщини, що беруть участь у проведенні антитерористичної операції на сході України. Про це написав на своїй сторінці у соцмережі Ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

Ukrainian troops are pictured near the eastern Ukrainian town of Seversk July 12, 2014. Ukrainian war planes bombarded separatists along a broad front on Saturday, inflicting huge losses, Kiev said, after President Petro Poroshenko said "scores and hundreds" would be made to pay for a deadly missile attack on Ukrainian forces. REUTERS/Gleb Garanich (UKRAINE - Tags: POLITICS CIVIL UNREST MILITARY TPX IMAGES OF THE DAY)

“Швидко спливають останні тижні старого року. Кожна українська родина готується до новорічних свят, переймаючись подарунками для рідних і друзів. Давайте додамо у перелік своїх близьких людей для подарунків бійців у зоні АТО – хлопців, які ціною власного здоров’я і життя дають нам можливість працювати і святкувати”, – зазначив мер Ірпеня.

На передовій потрібні будівельні матеріали, техніка, теплий одяг, продукти харчування, ліки (детальний перелік необхідного можна знайти на офіційному сайті Ірпінської місько ради). За словами Карплюка, збір допомоги триватиме до 20 грудня.

Пункти прийому гуманітарної допомоги та координатори в Ірпені: служба оперативного моніторингу (вул. Т.Шевченка, 2-а, Ігор Савчук, тел. 097 5735555) та Координаційна рада Ірпінського регіону (вул. Центральна, 55, Діана Бондар, тел. 067 3697256).

Якщо ви маєте намір доставити вантаж до місця призначення власним транспортом, надайте координаторам інформацію про це.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.