Irpin Yoga Challenge зібрав близько трьохсот шанувальників йоги

Впродовж 16 днів мешканці Ірпеня мали змогу взяти участь у Irpin Yoga Challenge.

Нагадаємо, що “челлендж/сhallenge” – це сучасне модне англійське слово, яке можна перекласти як “виклик”. І це дійсно був виклик самому собі для кожного учасника.

Щодня учасники Irpin Yoga Challenge, отримавши завдання нової ассани, мали виконати його, сфотографувати і опублікувати у соцмережі з тегом #IRPЕN_YOGA. Близько трьохсот публікацій йогинь фото та відео на природі, в домашніх умовах, в офісних приміщеннях змагалися у конкурсі.

А напередодні вихідних у парку “Центральний” два десятки жінок і дівчат зібралися на Yoga_party, де дізналися імена щасливих переможців конкурсу.

Розпочалося свято знайомством, багато учасників прийшли вперше, щоб більше дізнатися про йогу та спробувати себе. Кожна з дівчат отримала в подарунок маленький #handmade – квіткову стрічку на згадку про участь в Челенджі. Приємні сюрпризи, подарунки, пізнавальна інформація, вікторина, ласощі – створили незабутню атмосферу свята.

“Встряхніть своє тіло і відчуєте на що воно здатне. Такий йога-виклик для жінок з будь-яким рівнем підготовки, для того щоб мотивувати і надихати один одного”, – підкреслила інструктор з йоги та організатор Irpin Yoga Challenge Аліна Ульяницька.

Переможницею конкурсу стала Наталія Волкова, яка отримала подарунковий сертифікат “Місяць безкоштовної йоги”. Також було розіграно спортивний костюм від «Sisterss SHOP», килимок, блок, стрічку для йоги від магазину Sport Сity, фотосесію в стилі “йогиня-богиня” від фотографа Тетяни Кісільової.

“Під час нашої YOGA_party до нас приєднувалися відпочиваючі та маленькі діти, які разом з нами виконували вправи. В Ірпені дуже багато людей ведуть здоровий спосіб життя, постійно вдосконалюються і навчаються новому, – зазначила ведуча та йогиня Irpin Yoga Challenge Ніколетта Олаг. – Нові друзі та знайомства, спільні інтереси, а головне спільне бажання жити здорово та красиво”.

Захід відбувся за підтримки та сприяння Прокату “100 КОЛІС”.

Як запевняють організатори, подібні заходи в Ірпені проводитимуть і надалі.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.