Ірпінь виграв апеляцію – суд визнав законними громадські слухання по Генеральному плану

Шостий апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги на рішення Київського окружного адміністративного суду України, який визнав громадські слухання по коригуванню генерального плану міста Ірпінь законними. Апеляційну скаргу залишено без задоволення, рішення суду першої інстанції без змін.

Як повідомили у Ірпінській міській раді, дане рішення апеляційного суду набуло законної сили і остаточно визнало законність проведення громадських слухань при коригуванні Генерального плану Ірпеня, яким передбачено узаконення та збереження зелених зон міста.

Нагадаємо, що 6 серпня 2019 року на своєму засіданні Шостий апеляційний адміністративний суд відхилив апеляційну скаргу громадянина Сергія Гапона на рішення Київського окружного адміністративного суду, який раніше визнав правомірність дій виконкому Ірпінської міської ради та в. о. міського голови під час скликання і проведення громадських слухань. Рішення суду набуло законної сили.

22 серпня 2019 року Київський окружний адміністративний суд відмовив громадянину Олексію Зіневичу в задоволенні його позову до Ірпінської міської ради, в якому він просив визнати громадські слухання «Оновлення генерального плану м. Ірпінь», проведені 30 листопада 2018 р., такими, що не відбулися. Рішення суду набуло законної сили.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.