Ірпінь визнано одним із кращих супутників Києва

Нещодавно портал нерухомості Domik.ua провів опитування щодо кращого передмістя Києва. В цьому році ним виявився Вишгород, друге ж місце зайняв Ірпінь.

Популярність Вишгорода пов’язана з тим, що його розвитком займався Ярослав Москаленко, який останні 5-6 років успішно реалізував тут багато державних і обласних програм, зокрема, – програму будівництва центральної площі міста, здійснив реконструкцію набережної з будівництвом нової європейської дороги Київ – Десна, зайнявся створенням зелених зон тощо.

Питання першості обговорювалось на сесії Ірпінської міської ради 22 березня 2016 року. Обговоривши тему, депутати дійшли висновку, що за рік – два Ірпінь буде лідером серед інших поселень. Адже статистика говорить, що за останній рік тут зроблено стільки інфраструктурних об’єктів і доріг, як по всій Київській області разом узятій.

Нагадаємо, що багато інтернет-користувачів вважають, що саме Ірпінь є найкращим передмістям Києва. Один з коментаторів щодо плюсів міста: “Я за Ирпень в связи с постройкой Новой трасы. Добраться к Киеву можно всего за 7 минут”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.