Ірпінь стає відкритішим для громади

У рамках реалізації спільного проекту про посилення участі громадян у розвитку місцевої громади сьогодні підписано меморандум про співпрацю між Ірпінською міською радою, ГО “Ірпінська муніципальна варта” та міжнародною благодійною організацією “Фонд Східна Європа”. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

За його словами, завдяки цьому партнерству Ірпінь стане одним із 59 українських міст, мешканці яких відкрито комунікують з владою на спеціально створеному для цього порталі.  “Зареєструвавшись на сайті “Відкрите місто”, кожен житель Ірпеня зможе легко залишити там повідомлення про міську проблему, яка його турбує – сухе аварійне дерево, відкритий каналізаційний люк, зламаний дитячий майданчик тощо. На це повідомлення має відреагувати відповідальна особа із закріпленого за категорією комунального підприємства і згодом доповісти про вирішення проблеми. Дякую Фонду Східна Європа за можливість, йдучи у ногу з часом, робити Ірпінь ще більш комфортним, красивим і безпечним. Запрошую містян долучатися до проекту”, – зазначив Карплюк.

Платформа “Відкрите місто” має мобільний додаток, тож повідомлення можна буде залишати досить оперативно. Ірпеню потрібно ще близько двох тижнів, щоб внести дані про усі наші комунальні підприємства у систему і провести тренінг для модераторів і відповідальних осіб. Адреса сайту: www.opencity.in.ua

Bookmark the permalink.

Comments are closed.