Ірпінь став першим у розвитку фізичної культури, спорту і спортивної інфраструктури в області

Ірпінь посів перше місце у розвитку фізичної культури, спорту і спортивної інфраструктури Київської області. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

“Ірпінь – знову перший серед усіх міст Київської області. Київська обласна державна адміністрація підвела підсумки розвитку фізичної культури та спорту на Київщині у 2017 році. Ірпінь посів перше місце у розвитку фізичної культури, спорту і спортивної інфраструктури. А Ірпінська дитячо-юнацька спортивна школа стала третьою за результатами огляду-конкурсу ДЮСШ в 1-групі з олімпійських видів спорту”, – зазначив мер міста.

За його словами, це перемога не тільки спортсменів, тренерів і міських управлінців, які відповідають за цей напрямок роботи. “Це перемога і тих, хто допомагає будувати, розвивати і зберігати наші спортивні об’єкти, хто організовує змагання і підтримує виступи наших спортсменів. Зрештою, це перемога усіх шанувальників здорового способу життя в Ірпені. Вітаю всю громаду Ірпеня зі ще однією вагомою перемогою у житті нашого міста!”, – розповів Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.