Ірпінь приєднався до благодійного флешмобу!

Сьогодні у всіх містах України відбувається благодійний флешмоб «День лимонаду», головна мета якого – зібрати кошти для купівлі медикаментів дітям з онкологічними захворюваннями.

До цієї акції приєдналися більше ста ресторанів України, а також величезна кількість офісів, в їдальнях яких робітників частують благочинним лимонадом. ­

Такий флешмоб просто не міг оминути молодих ірпінчан. На головній площі міста сьогодні майорів яскравий благочинний столик з різноманітним домашнім лимонадом, власноруч приготованим двома місцевими активістками: Жанною Горпинченко та Веронікою Підлужною. Дівчата активно закликали перехожих поласувати смачними напоями та з радістю відповідали на запитання.

«Ми збираємо кошти для найбільшого незалежного благодійного фонду «Таблеточки». Він захищає інтереси дітей з важкими захворюваннями в Україні, забезпечує медикаментами і медичною технікою, оплачує операції з трансплантації кісткового мозку за кордоном, а також займається соціально-психологічною адаптацією пацієнтів та їхніх батьків. Це надзвичайно важлива справа!» – ділиться Жанна.

«Таблеточкам» дійсно вдалося влаштувати масове лимонадне безумство для дорослих і дітей по всій Україні та заразити вірусом волонтерства тисячі людей.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.