Ірпінь попередив недобросовісних підприємців Гостомеля

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Ірпінської міської ради підняли питання недобросовісних бізнесменів. Виявилося, що у Гостомелі працюють підприємці, що отримали від Ірпіньради погоджені містобудівні умови, однак не уклали договори щодо пайової участі з селищною радою. Про це повідомив гостомельський селищний голова Юрій Прилипко.

Мер Ірпеня Володимир Карплюк уточнив, що усі ці підприємці отримали містобудівну  документацію ще за роботи попереднього головного архітектора та наголосив, що кожен з них отримає попередження і якщо протягом тижня не укладе відповідні угоди з Гостомелем, виконком скасує свої попередні рішення.

“Ми за те, щоб підприємці працювали добросовісно, а надходження, які вони спрямовують у бюджет селища працювали на територіальну громаду і сприяли її розвиткові. Відтепер ми не надамо жодної містобудівної документації без погодження на це з селищними головами”, – підкреслив Карплюк.

Для детельного вивчення та контролю за цією справою буде створено робочу групу, до якої увійдуть представники Ірпіньради та Гостомельської селищної ради.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.