IRPIN KIDS FEST 2018 офіційно розпочато

Сьогодні на Центральній площі Ірпеня було людно і весело. Це і не дивно, адже відбулася грандіозна подія: офіційне відкриття третього міжнародного фестивалю-конкурсу IRPIN KIDS FEST 2018.  

На захід завітали ірпінський міський голова Володимир Карплюк, відомий співак, народний артист України Олександр Пономарьов, організатор фестивалю Наталія Гайворон та інші почесні гості. 

“Я дуже радий, що наше місто чи не щотижня приймає участь в різних заходах і фестивалях. Цей фестиваль для нас є дуже важливим, адже започаткований саме в Ірпені. І мені особисто дуже приємно, якщо на вулицях нашого міста звучить дитячий сміх “, – зазначив Карплюк.

Захід розпочався з виступів переможців конкурсу попередніх років та вокального колективу “Майбутнє” з їх відомим хітом “Десь по світу”. В кінці свята учасники фестивалю влаштували флешмоб й організували “Парад добра” – символічну ходу, після чого їх чекала святкова дискотека.

Загалом на фестиваль прибуло понад тисяча дітей як з України, так і з інших держав. Зокрема, у конкурсі братимуть участь представники Молдови, Канади, Білорусі, Вірменії, В’єтнаму, Литви, Туреччини. 

Вже відзавтра учасники будуть змагатися у кількох номінаціях – вокал, хореографія та театральна майстерність, циркове мистецтво і пісочна анімація. Конкурси будуть проходити на трьох основних локаціях – це Ірпінський економічний коледж, Національний університет ДФСУ та Центральний будинок культури Ірпеня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.