Ірпінь бере участь у конкурсі “Малі міста – великі враження”

Враховуючі світові тенденції та процеси, що відбуваються в країні, Міністерство культури України запровадило проект “Малі міста  – великі враження”,  у якому бере участь наш Ірпінь.

“Сьогодні мала почесну місію подавати на конкурс проектів Міністерства культури України “Малі міста   ̶   великі враження” літературно-мистецький проект “Класики в Ірпені”. Вдячна за ідею проекту Юлії Бережко-Камінській, за співпрацю й допомогу в оформленні документів Національній спілці письменників України, й особисто заступнику голови Віктору Мельнику. Сподіваюсь на нашу перемогу!”,   ̶   зазначила начальник  відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради Евгенія Антонюк.

 

Конкурс спрямований для впровадження пілотних культурних стартапів, що пов’язані з культурною спадщиною, реалізація яких сприятиме подальшому культурно – економічному розвитку територій.

 

Переможці конкурсу – отримають фінансову підтримку в розмірі не менш ніж 500 тис. грн. для реалізації проекту, а також методичну допомогу в наступному:

–          Розробка ексклюзивної ідеї.

–          Розробка концепції стартапу.

–          Супровід під час реалізації.

–          Маркетинговий супровід проекту.

 

Реалізація даної ініціативи надасть позитивного іміджу місту для привабливості інвесторів, створить умови для розвитку малого та середнього бізнесу в сервісній сфері, а також сформує традиції громади й інтеграції культурної спадщини в житті населення.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.