Ірпеню є ким пишатися!

У Центральному будинку культури відбулася головна подія в освітянському житті міста – свято «Освіта Ірпеня – 2015». Цікавий та змістовний захід став для ірпінчан традиційним. Адже це не просто чергове свято, а час – коли свою винагороду отримують ті, хто її заслужив.

Цього дня були презентовані результати творчих здобутків понад 150 переможців, призерів, лауреатів, дипломантів та учасників різних форумів, дійств та конкурсів, відкриті нові імена юних вихованців ірпінських навчальних закладів, їх наставників-педагогів. Це – переможці та призери обласних, всеукраїнських та республіканських конкурсів, олімпіад, фестивалів, учні, які показали себе в культурі, спорті, мистецтві, призери різних етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України тощо. Тому кращих із кращих було нагороджено у п’яти номінаціях: «Відкриття року», «Гордість та надія», «Творчість і натхнення», «Інтелект і талант», «Праця і майстерність».

Приємна місія нагородження була покладена на почесних гостей свята: Ірпінського міського голову Володимира Карплюка, першого заступника міського голови Миколу Головкевича, заступника міського голови Анастасію Попсуй, Гостомельського селищного голову Анатолія Кириченка, Коцюбинського селищного голову Вадима Садовського та інших.

Свято «Освіта Ірпеня – 2015» вдалося на славу. Освітяни ще раз підтвердили, що Ірпеню є ким пишатися, тут виховується мудре та творче майбутнє нашого краю.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.