Ірен Роздобудько: я в захваті від Ірпеня

Відома письменниця Ірен Роздобудько в захваті від змін, які відбулися в Ірпені за останні роки. “Раніше пам’ятаю вокзал і дерев’яний ринок коло нього. І недалеко Будинок творчості письменників. А зараз, коли пройшлися з чоловіком, то розуміємо, що це європейське місто. Ми просто раділи цьому фонтану, цим скульптурам”, – зазначила письменниця.

Крім того, Роздобудько підтримує реконстукцію Будинку творчості письменників. “Добре, що почалася реконструкція Будинку творчості письменників. І дороги тут, як в Америці – з жовто-білими смугами. Я в захваті від Ірпеня”, – розповіла Ірен Роздобудько.

Довідка. Ірен Роздобудько – українська журналістка, письменниця, сценаристка, поетеса. Народилася 3 листопада 1962 року у Донецьку. Закінчила факультет журналістики Київського Національного Університету.

Лауреат 2000, 2001 та переможниця 2005 років літературного конкурсу “Коронація слова”. Має відзнаку “Золотий письменник України” 2012 року.

Відомі книги Ірен Роздобудько: “Пастка для жар-птиці”, “Гудзик”, “Гудзик 2”, “ЛСД”, “Ескорт у смерть”, “Дві хвилини правди”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.