Ігор Панасюк звинуватив “Погляд” у публікуванні замовних і брехливих матеріалів

ArticleImage_173663

Голова  Ірпінської регіональної Спілки ветеранів Афганістану, воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО Ігор Панасюк публічно звинуватив інформаційну агенцію “Погляд” у публікуванні замовних матеріалів. Відеозвернення з спростуванням Ігор Панасюк розмістив на своїй сторінці у соцмережі.

“7 днів до місцевих виборів. Політичні опоненти нашої команди “Єдина громада” перейшли всі межі. 15 жовтня в ефірі телеканалу “Погляд” вийшов “сенсаційний” сюжет про мене під назвою “Ігор Панасюк: політичний хамелеон”. Матеріал відверто замовний напередодні виборів, щоб дискредитувати мене та мою команду. Інформація в сюжеті викривлена, а місцями – повністю брехлива. Особливо, що стосується моєї декларації та “шалених статків”. Для того, щоб пояснити всім ірпінчанам, що правда, а що ні у сюжеті “Погляду” – я записав відео з детальним аналізом фрагментів сюжету. Прошу максимально поширювати це відео, щоб люди знали правду, а не вигадки замовних журналістів!”, – розповів Панасюк.

7 днів до місцевих виборів. Політичні опоненти нашої команди "Єдина громада" перейшли всі межі.15 жовтня в ефірі телеканалу "Погляд" вийшов "сенсаційний" сюже про мене під назоваю "Ігор Панасюк: політичний хамелеон". Матеріал відверто замовний напередодні виборів, щоб дискредитувати мене та мою команду. Інформація в сюжеті викривлена, а місцями – повністю брехлива. Особливо, що стосується моєї декларації та "шалених статків".Для того, щоб пояснити всім ірпінчанам, що правда, а що ні у сюжеті "Погляду" – я записав відео з детальним аналізом фрагментів сюжету.Прошу максимально поширювати це відео, щоб люди знали правду, а не вигадки замовних журналістів!P.S.: Відповідно до ч. 5 ст. 57 Виборчого кодексу України партія "Єдина громада" має право звернутися до засобу масової інформації, що оприлюднив інформацію, яку партійна організація вважає недостовірною, з вимогою опублікувати спростування. Отже!!! телеканал «Погляд» зобов’язаний опублікувати моє відео спростування ч. 5 ст. 57 Виборчого кодексу України у своєму ефірі.

Gepostet von Ігор Панасюк am Sonntag, 18. Oktober 2020

Відповідно до ч. 5 ст. 57 Виборчого кодексу України партія “Єдина громада” має право звернутися до засобу масової інформації, що оприлюднив інформацію, яку партійна організація вважає недостовірною, з вимогою опублікувати спростування. Отже, телеканал “Погляд” зобов’язаний опублікувати відео спростування ч. 5 ст. 57 Виборчого кодексу України у своєму ефірі.

Нагадаємо, голова Громадської ради учасників АТО Антон Головенко повідомив, що його рідних і близьких тероризують журналісти телеканалу “Погляд”. Вони приїздять до батьків і, за його словами, доводять їх до інсульту.

Через сумнівну репутацію кандидати на посаду міського голови Бучі відмовляються від дебатів на цьому каналі.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.