ІГ «MOLODIST» увійшла до десятки найактивніших забудовників Київщини за рейтингом ЛУН

Інвестиційна група «MOLODIST» ввела в експлуатацію 116 883 тис. кв. м житла в Київському регіоні від початку повномасштабного вторгнення, увійшовши в десятку найбільших забудовників у Києві та області, посівши 8 місце. За даними рейтингу «ЛУН» від початку повномасштабного вторгнення і до кінця 2023 року компанія ввела в експлуатацію 1 816 квартир у чотирьох житлових комплексах («Атмосфера», «Молодість», «Олімп», «Irpin City»), ще 2 920 квартир перебувають на стадії будівництва.

У 2023 році сотні родин вже змогли отримали ключі від свого нового житла в ІГ «MOLODIST», а підприємство змогло показати високі результати на Київщині. Для цього команда компанії системно працювала над реалізацією раніше прийнятої стратегії розвитку в умовах війни та високої невизначеності, пропонувала ринку найпопулярніші формати квартир, робила свої ЖК ще затишнішими і продуманими, особливо у контексті відновлення та втілення нових архітектурних рішень.

Не дивно, що ІГ «MOLODIST» стала ще й одним з найбільших за обсягами покупців готового бетону у Київському регіоні, з об’ємом 28 801м³. А це, 2880 машин бетону, якщо взяти середній показник місткості бетоновозу у 10м³!

Попри всі виклики цього часу, ІГ «MOLODIST» є одним із лідерів в будівельній сфері Київського регіону, продовжує активно будувати та виконує свої зобовʼязання перед інвесторами, відновлює обʼєкти та запускає нові.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.