І словом, і ділом: зустріч жителів 16-го округу з владою

Вчора відбулася зустріч міського голови Володимира Карплюка та начальника КП «Контроль благоустрою міста» Ірпінської міської ради Євгенії Алєксєєвої з місцевими жителями у районі Національного університету державної податкової служби України з метою вирішення наболілих життєвих запитань: підключення будинку по вулиці Університетській, 33-А до Ірпінського РП КИЇВЕНЕРГО, встановлення нових сміттєвих баків, огорожі та багато іншого. Кожен зміг запитати очільника міста про щось своє, попросити допомоги чи поради.

На зустрічі був присутній молодий кандидат у депутати Андрій Літвинов, що нещодавно приєднався до партії «Нові обличчя» та балотується на виборах у 16-му окрузі. Нагадаємо, що саме він ініціював створення логотипу міста, а зараз займається ідейною розробкою реставрації стели Ірпеня.

Цікавим фактом є те, що Андрій Літвинов не тільки був присутній на зборах, а й прислухаючись до прохань жителів округа, напередодні власноруч вичищав сквер із дитячим майданчиком від сміття і пожовклого листя. Не словом, а ділом, точніше: вилами і руками.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.