Головному лікарю «вторинки» Ірпеня вручили нагороду «Заслужений лікар України»

Сьогодні Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко вручив директору КНП «Ірпінська центральна міська лікарня» Антону Довгополу нагороду «Заслужений лікар України».

«Ще 24 березня 2022 року Указом Президента України № 166/2022 мені, як директору комунального некомерційного підприємства «Ірпінська центральна міська лікарня» Ірпінської міської ради було присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України». Цю нагороду я сприймаю як почесну відзнаку кожному працівнику медичного колективу Ірпінської громади. Перш за все, керівництво Держави відзначило нашу команду, яка за підтримки Ірпінської міської ради, Інвестиційної ради Ірпеня, бізнесу та благодійників спромоглася відновити та зберегти медицину в Ірпені та Приірпінні», — написав на своїй сторінці у фейсбуці Антон Довгопол.

Він подякував лікарям та персоналу, які під обстрілами працювали і надавали медичну допомогу в Ірпінській центральній міській лікарні в окупованій Бучі впродовж перших трьох тижнів бойових дій на Київщини в лютому-березні 2022 року.

«Дякую за високу оцінку нашої роботи Президенту України, Міністр охорони здоров’я, керівництву Київської обласної військової адміністрації. Окремо вдячний за підтримку своїм колегам – депутатам Ірпінської міської ради. Обіцяю й надалі робити все, щоб кожен мешканець громади зберіг та покращив своє здоров’я!», — додав Антон Довгопол.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.