HESBURGERв Ірпені: на центр міста знову чекає реконструкція

Уже незабаром у центрі Ірпеня відкриється ресторан фастфуду відомої європейської мережі Hesburger. Компанія викупила приміщення колишнього закладу “Moloko” і уже готується до реконструкції. Про це сьогодні під час 49-ї сесії Ірпінської міськради повідомив мер Володимир Карплюк.

“Хочу попередити про деякі незручності для мешканців Ірпеня, які спричинить ця реконструкція. Мова іде не лише про ремонт самого приміщення. Компанія також запропонувала нам встановити поруч їхній фірмовий, дуже гарний дитячий майданчик. Це добре, бо той майданчик, що зараз є у центрі, ми зможемо перенести в інше місце”, – зазначив міський голова.

Крім того, Володимир Карплюк доручив директору КП “Контроль благоустрою міста” Євгенії Алєксєєвій ретельно контролювати хід реконструкції та при бажанні місцевих мешканців забезпечити їхню зустріч з представниками компанії. Коли саме розпочнеться та скільки триватиме реконструкція у центрі Ірпеня поки що не відомо.

HESBURGER – велика європейська мережа ресторанів фастфуд. Заснована у Фінляндії у 1980 році. У себе на батьківщині HESBURGER потіснила навіть такого гіганта індустрії швидкої їжі як McDonald’s. Сьогодні у Фінляндії працюють 270 ресторанів цієї мережі та ще близько 200 у країнах Європи.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.