Гройсман поставив Ірпінь у приклад всій країні

Прем’єр-Міністр України Володимир Гройсман поставив Ірпінь у приклад всій країні. “Лише за рік у місті Ірпінь побудовано доріг і заасфальтовано вулиць більше, ніж за попередні 20 років, покращено благоустрій міста, створено 25 км. велосипедних доріжок”, – написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook очільник Кабміну.

Безымянный

За словами Володимира Гройсмана, такий розвиток Ірпеня став можливим через зростання рівня надходжень до міського бюджету, адже за 1 півріччя 2016 року надійшло понад 245 млн. грн. “Завдяки перевиконанню бюджету владі Ірпеня вдалось вирішити ряд питань, які не вирішувались довгі роки. В першу чергу, це проведення реконструкції міських парків, створення сучасної міської дитячої поліклініки, відкриття двох амбулаторій сімейної медицини і дитячо-юнацький клуб “Дивосвіт”, – зазначив Прем’єр-Міністр України.

Щоб Україна ожила – потрібно, щоб зміни відбувались у кожному місті, селі, селищі. І насправді вони відбуваються. “Децентралізація, яка для мене, є прикладом того, як працюють правильні реформи, адже громада найкраще розуміє, куди на місцях вкладати кошти, і найкраще бачать, як ці кошти використовуються”, – переконаний Володимир Гройсман.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.