Футбольний чемпіонат серед команд учасників АТО під егідою ФФУ пройде в Ірпені

Чемпіонат з футболу серед команд учасників АТО буде проходити на ірпінському міському стадіоні «Чемпіон». Про це під час вручення «Соціальних карток» АТОвців в Ірпені повідомив голова правління Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ – РАЗОМ» Руслан Руденко.

16 серпня в Києві у Будинку футболу був презентований новий турнір: чемпіонат з футболу серед команд «Учасників АТО» на Кубок Героїв АТО. Засновником та організатором Чемпіонату є Федерація Футболу учасників АТО за підтримки Федерації футболу України.

(c)Kyiv_ Pavel Kubanov

(c)Kyiv_ Pavel Kubanov

Стартує Чемпіонат 4 вересня. Участь у змаганнях візьмуть більше 35 команд, які будуть поділені на шість груп: Північ, Південь, Схід, Захід, Центр та Київ. Матчі у групах завершаться 20 листопада, після чого до 4 грудня пройдуть поєдинки за призові місця між командами-лідерами груп.

«Представники Генерального штабу Збройних сил України, Служби безпеки України, Національного гвардії України та Державної прикордонної служби України заявили про всебічну підтримку турніру. В.о. заступника начальника Генштабу ЗСУ Юрій Борискін запевнив, що для проведення матчів не будуть залучатися бійці, які знаходяться у зоні бойових дій та виконують завдання, а команди будуть створені з представників тих підрозділів, які згідно з планом виведені з зони Антитерористичної операції для відновлення боєздатності», – повідомляють на сайті спілки «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ».

Отже, з 4 вересня щовихідних міський стадіон «Чемпіон» прийматиме футбольні матчі між командами учасників АТО. Розклад матчів ми повідомимо напередодні старту чемпіонату.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.