Фіскальний університет та Європейська Бізнес Асоціація підписали меморандум про співпрацю

Нещодавно відбулося урочисте підписання меморандуму про партнерство та співпрацю між Національним університетом державної фіскальної служби України та Європейською Бізнес Асоціацією. Про це повідомляється на офіційному сайті навчального закладу.

Участь у заході взяли керівництво, працівники та студенти університету, а також представники Асоціації. Основною метою співпраці є покращення рівня підготовки спеціалістів з податкової та митної справи, що в результаті забезпечить створення високого податкового індексу вітчизняної податкової системи.

Представники ЄБА ознайомили присутніх із діяльністю компанії та окреслили основні вектори співпраці з університетом, які на думку ректора Павла Пашка допоможуть готувати спеціалістів відповідно до європейських стандартів.

Довідка: Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році за підтримки Європейської Комісії в Україні. З того часу вона виросла до найбільш впливового та найчисельнішого об’єднання бізнесу в Україні. Компанія створює свою діяльність для того, щоб спільними зусиллями із своїми компаніям вирішувати важливі для інвестиційного клімату України питання та покращити його на користь індустрії, суспільства, економіки та країни в цілому.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.