Фото. Відео. М18: Молодь обирає майбутнє!

Поки весь Ірпінь активно готується до місцевих виборів 2015, молодь уже зробила свій вибір. Пілотний для України проект «М18» стартував у трьох містах України: Київ, Запоріжжя та Ірпінь.

Редакція Правди Ірпеня завітала на вибори у школу №2, щоб поспілкуватися з місцевими юними активістами. На вході зустрічає команда серйозних молодиків, які супроводжують до виборчої дільниці та допомагають розібратися із процесом.

У великому залі все систематизовано за віковою категорією: відразу видно до якого столику треба підходити, щоб проголосувати. Зал і стіни школи прикрашені передвиборчими агітаційними плакатами із закликами не бути байдужими до долі України.

«Проект М18 походить своїм корінням з Німеччини. Цього року він стартував і в Україні. Ми щасливі, що наше рідне місто має змогу долучитися до нього,» – говорить юна активістка, член Молодіжної громадської ради, Анна Бережна.

«Молодь має право обирати майбутнє! Тішить душу, що за мізерний час проголосувало вже більше 40 чоловік – це дійсно гарний результат, навіть порівняно з пілотним проектом у Німеччині. До того ж, до нас завітали не тільки учні з Ірпінського регіону, а ще й із Пущі Водиці та Києва,» – додає Анна.

Результати голосування будуть оприлюднені на тиждень пізніше місцевих виборів 2015.
Стежте за новинами!
https://youtu.be/jdisC3E3QM4
[nggallery id=77]

Bookmark the permalink.

Comments are closed.