ФОТО: ПРОФЕСІЙНИЙ ТУРНІР MMA PRO – 2

3 жовтня у Бучі пройшов професійний турнір зі змішаних єдиноборств MMA PRO UKRAINE – 2, присвячений пам’яті Максима Ридзанича, члена команди «Нових облич», що загинув у минулому році під час військових дій на Сході, нагородженого орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Турнір організований Професійної Лігою змішаних єдиноборств України та Федерацією ММА України за підтримки міського голови Бучі Анатолія Федорука.

 

На урочисте відкриття турніру приїхали заступник голови КОДА, лідер партії «Нові обличчя», двократний чемпіон світу з бойового самбо, Дмитро Христюк та керівник обласної ради Микола Бабенко. З сусіднього Ірпеня від «Нових облич» завітав керуючий справами виконкому Максим Плешко з дружиною Марією.

Титул чемпіона України серед професіоналів міжнародного класу, чемпіонів та призерів світових та європейських змагань з різних видів єдиноборств виборов Дмитро Завірюха. Вітаємо!

Довідка: Дмитро Завірюха – 27 років, володар Кубка України з ММА 2014 – 2015, чемпіон України з ушу-саньда 2012, володар Кубка світу з кікбоксингу, майстер спорту з MMA і ушу-саньда

 

[nggallery id=70]

Bookmark the permalink.

Comments are closed.