Фонд відновлення Ірпеня розповів чергову історію пошкодженого під час бойових дій будинку

У Фонді відновлення Ірпеня опублікували відеоісторію пошкодженого будинку, що на вулиці Лисенка в Ірпені. До війни в ньому проживала сім’я Полікарпових — дружина Олена, чоловік Сергій і двоє їхніх дітей.

«24 числа в мене прокинувся син і каже: «Мамо, я не піду в школу. Війна, Київ бомблять», — так про початок війни згадує Олена.

На наступний день Сергій пішов у військкомат, став на захист Ірпеня і досі служить у ЗСУ. У той же день його сім’я перемістилась у підвал і виїхала тільки 5 березня.

«Під час бойових дій в Ірпені внаслідок влучання ворожого снаряду перший поверх їхнього будинку повністю згорів, другий поверх пошкоджено та руйнується під впливом дощу та вітру», зазначив співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

Родина Полікарпових немає фінансової та фізичної можливості відновити будинок.

«Наша сім’я буде вдячна за будь-яку допомогу, яку зможуть надати люди. Хоч фізичну, хоч матеріальну, хоч будівельними матеріалами. Бо самі ми цього, як це не шкода, але ми цього не зробимо», — наголосила Олена.

Допомогти можна ТУТ, відправивши переказ з приміткою «Родині Полікарпових».

Нагадаємо, Фонд відновлення Ірпеня розповідає історії зруйнованих будинків в місті, щоб залучити допомогу на їхню відбудову. Зокрема, нещодавно вони опублікували відеоісторію знищеної оселі родини Козир.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.