Фонд відновлення Ірпеня опублікував відеорозповідь про зруйнований будинок родини Заболитних

Фонд відновлення Ірпеня поділився відеоісторією про будинок родини Заболитних, що знаходиться у провулку Київський 23 — UA/ENG.

«Будинок 149 квадратних метрів в місті Ірпінь, в якому проживала велика і дружня родина. В 80-х роках батько та мати господаря купили цей будинок та з кожним роком його відновлювали, потім Григорій Михайлович зі своєю вже родиною будував і облаштував свою родину оселю. За декілька місяців до війни вже з донькою і онуками доробили все до ладу і раділи сімейним моментам. Більш за все раділи діти, бо у кожного були свої окремі кімнати, де були тільки їх такі важливі речі», — розповіли у Фонді відновлення Ірпеня.

Після вторгнення російських військ, в результаті попадання ворожого снаряду знищено повністю будинок, спалена велика альтанка, а також повністю знищено будинок, який будував брат.

Допомогти родині можна вже зараз, відправивши переказ з приміткою «Родині Заболитних».

Нагадаємо, попередні відеорозповіді Фонду відновлення Ірпеня були присвячені зруйнованим помешканням родин ОвдейчуківЛєско,  КушнірівВдовенківЛозових,  НовицькихЖуковських,  БулічівМиронових,  Ярових,  Бондарчуків і  Дяченків.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.