Фіскальний університет відсвяткував День української писемності та мови

9 листопада 2016 року в залі-атріумі курсанти факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Фіскального університету відвідали літературний вечір, присвячений Дню української писемності та мови, який організували відділення виховної та соціально-психологічної роботи факультету. Про це повідомляється на офіційному сайті університету.

“На вечорі звучали вірші про мову видатних українських письменників, пісні під музичний супровід, були продемонстровані мініатюри із сучасного життя молоді щодо володіння рідною мовою. Ми – українці. Живемо у вільній і незалежній державі – Україні. Розмовляємо рідною державною українською мовою. А мова у нас красива і багата, мелодійна і щира, як і душа українського народу. Розвиток нашої мови – це частина історії розвитку всього суспільства”, – йдеться у повідомленні.

Безымянный

Безымянный2

Всі курсанти були в захваті та отримали задоволення від почутого, адже найбільше і найдорожче добро в кожного народу – це його мова, ота жива схованка людського духу, його багата скарбниця, в яку народ складає і своє давнє життя, і свої сподіванки, розум, досвід та почування.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.