Фіскальний університет співпрацюватиме з Китаєм

Фіскальний університет підписав договір про співпрацю з Тяньцзиньським університетом іноземних мов (м. Тяньцзинь, Китайська народна республіка). Про це повідомляється на офіційному сайті навчального закладу.

Фіскальний університет

“Ще з часів існування Київської Русі відносини нашого народу з Китаєм були важливою складовою становлення міжнародної торгівлі та економіки. Китай – одна з найуспішніших країн світу, яка активно розширює освітянські та наукові кордони. Університет державної фіскальної служби України з метою розвитку співпраці та обміну в області освіти й науки, вийшов з ініціативою про налагодження співпраці з Тяньцзиньським університетом іноземних мов”, – йдеться в повідомленні.

Цим договором сторони розширюють кордони міжнародного співробітництва і розвивають партнерські зв’язки в області освіти і науки через стимулювання та підтримку освітньої, професійної та міжкультурної мобільності студентів, викладачів та співробітників.

Крім того, навчальні заклади виявили готовність розвивати співробітництво в будь-якій з областей спільного інтересу, включаючи діяльність по розширенню академічних можливостей для студентів, а також можливостей професійного зростання академічної спільноти. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.