Федорів знову упіймали на брехні про Коцюбинське

В.о. селищного голови Коцюбинського розвіяв усі маніпуляції і брехню про начебто зірваний опалювальний сезон у Коцюбинському. За його словами, їх розповсюджують люди, які живуть лише задля і завдяки пліткам та чорному піару й поливанню брудом селища.

Інформацію про буцімто зірваний опалювальний сезон розповсюдила скандально відома журналістка і чорна піарщиця Ірина Федорів.

«Коцюбинське вперше за останні чотири роки вчасно готове до опалювального сезону і це комусь дуже не подобається. Теж добре розуміємо кому і чому. 25 жовтня мною було підписане розпорядження про початок опалювального сезону в Коцюбинському з 28 жовтня. Відповідно до розпорядження в.о. міського голови, першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина 28 жовтня стартував опалювальний сезон по всьому Ірпінському регіону. І ті, хто хоч трохи розуміє цю процедуру, добре знають, що санкціонований запуск газу на котельнях здійснюють лише працівники Київоблгазу», – розповів Даніш.

За його словами, вчора їхні бригади працювали в Ірпені, сьогодні зранку почали роботу в Коцюбинському. «Протягом всього дня тривають пуско-налагоджувальні роботи. Вже до ночі споживачі, які отримують тепло від котелень на вулицях Меблевій та Доківській матимуть теплі батареї. Уже запущено тепло у ліцеї та багатоквартирних будинках, які отримують тепло з Києва», – додав Сергій Даніш.

КП «Київтепломережа» повідомили адміністрації селища про аварію, яку вже ліквідують, тому будинки по вулиці Пономарьова (в районі ДОЗу) теж скоро будуть з теплом. «Рекомендую усім, хто різко забув про те, як і коли стартував опалювальний сезон в минулі роки прикусити язика! Вибачте, але накипіло! Всім тепла в домівках, в родинах, а, головне, в душах!», – підсумував Даніш.

Як відомо, Ірина Федорів є лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до п’ятірки журналістів, які зганьбили честь професії. 24 травня 2011 року вона зустрілася з кривавим Президентом Віктором Януковичем, після чого Федорів отримала нагороду з рук кума Януковича – наразі біглого екс-Генпрокурора Віктора Пшонки.

Попри те, що Федорів є координатором руху “Чесно” і перевіряє декларації політиків, вона сама опинилася в епіцентрі майнового скандалу, задекларувавши купівлю квартири під Києвом за 59 доларів за метр квадратний.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.