Експерти компанії «Antiterror Security Group» розповіли, як подбати про безпеку власного житла

Літо –  сезон відпусток  та квартирних  крадіжок. Поки ви насолоджуєтесь  довгоочікуваним відпочинком, злодії безперешкодно награбовують цінне майно. З кожним  роком  кількість  пограбувань збільшується, і не завжди поліція  може вчасно  прибути  на виклик та затримати правопорушників.

Як захистити власну родину та своє майно від зловмисників? Знайти відповідь на всі запитання журналістам “Ірпінського віснику” допомогли експерти компанії «Antiterror Security Group», яка має великий досвід у сфері надання охоронних послуг як в Ірпені, так і поза його межами.

Яка ситуація з крадіжками  сьогодні? 

Кількість крадіжок збільшується з кожним роком, особливо гостро це стосується квартир. На сьогоднішній день злодії досить винахідливі, придумують все нові способи проникнення до квартир. Більшість власників осель чомусь впевнені, що їх це обійде стороною, а якщо щось і трапиться, то є поліція, яка має відреагувати на кримінальну ситуацію.

Такі ж невтішні показники спостерігаються у ситуаціях з торговими, офісними приміщеннями, адже зловмисники точно знають, що в  таких  приміщеннях  під  сімома замками напевне є цінні папери, дорогі речі, техніка, кошти.

Гадаєте, злодіїв зупинить надійний замок та міцні двері? Експерти «Antiterror Security Group» запевняють, що не існує ні дверей, ні замків, які не можна зламати. Головне завдання хорошого замку та дверей – максимально відстрочити час проникнення злочинців до житла.

Передбачається, що правопорушення помітять сусіди, які викличуть поліцію або ж спрацює сигналізація та приїде охорона. Спеціалісти стверджують, що оповіщення про злом квартири – це ще не вирішення проблеми, адже при виникненні даної ситуації часу на порятунок практично не лишається, рахунок йде на секунди. Тож сподіватися  на оперативне реагування поліції не варто.

Як захиститись від зловмисників?

Представники «Antiterror Security Group» розповідають, що в реаліях сьогодення найкращий вихід – це самостійно подбати про безпеку власного дому, довіривши справу професіоналам з охоронних компаній.

Підібрати якісну охорону, на сьогоднішній день, не так легко як здається. Більшість охоронних фірм виділяються своїми особливостями тільки в рекламі. Замовнику важко зробити правильний вибір і не дивно, інформація про діяльність таких структур не знаходиться у відкритому доступі. Якщо неправильно підібрати компанію з охорони, то це призведе до пограбування будинку і крадіжки матеріальних цінностей.

Перед тим як ви вирішили підключитися до пультової охорони слід визначитися з можливостями конкретної охоронної структури – які послуги вона надає в даному регіоні, проаналізувати особливості діяльності даної організації. В поле вашого зору повинно потрапити наступне:

  1. Ліцензія на охоронну діяльність – без ліцензії охоронні послуги вважаються незаконними.
  2. Наявність головного офісу (представництва) в вашому регіоні, з цілодобовою черговою службою.
  3. Наявність багатофункціонального пульта центрального спостереження.
  4. Наявність партнерських зв’язків з силовими структурами – в деяких випадках виникають ситуації, коли вирішення питання виходить за межі повноважень співробітників, що відповідають за вашу безпеку, щоб завдання було виконано оперативно і законно, необхідна налагоджена схема взаємодії з представниками правопорядку.
  5. Кількість груп швидкого реагування в вашому регіоні – кількість автомобілів повинно бути достатньо, щоб прибути в будь-яку точку виклику за лічені хвилини. Прохідність, надійність і маневреність автомобілів – грають ключову роль.
  6.  Склад груп швидкого  реагування – для якісного реагування на загрозу, необхідно щоб в компанії працювали співробітники спортивної статури різного віку від 21 до 40 років, які постійно проходять спеціалізовану профпідготовку (тактичну, інженерну, вогневу, юридичну, спеціально-фізичну, протипожежну). Екіпаж повинен складатися тільки з підготовлених співробітників.
  7. Дуже важливий пункт – це екіпірування й спеціальні засоби у співробітників. Це саме те що допомагає охоронцям виконувати якісно свою роботу. Чим якісніше екіпірування тим більша ймовірність того що правопорушник буде затриманий, а співробітник охорони не постраждає.

Існує чимало варіантів захисту житла/торгового чи офісного приміщення, і чим більше з них ви використовуєте, тим вищі шанси, що грабіжники не наважаться атакувати даний об’єкт. Фахівці кажуть, що найкраще зарекомендували себе сучасні системи пультової охорони. Чи ефективно і скільки коштує? Давайте розглянемо на прикладі компанії «Antiterror Security Group».

24 години на добу 7 днів на тиждень – такий графік роботи у цих мужніх чоловіків, тож на ваш виклик вони вирушать у будь-яку секунду. З метою максимально швидкого реагування, вони розміщують своє авто з охороною на відстані 8 хвилин від об’єкта, щоб не витрачати зайвий час на дорогу, адже це зменшує шанси на успіх операції.

Доповненням до системи пультової охорони може бути «тривожна кнопка», натискання якої спрацьовує, як сигналізація. З її допомогою система пультової охорони безперервно отримує актуальні дані про роботу датчиків, електроживлення і так далі, що дозволяє правильно та своєчасно зреагувати на будь-які апаратні збої. Більше того, «тривожну кнопку» ви можете встановити на телефон у вигляді мобільного додатку або ж носити з собою у кармані (та враховуйте, що при цьому ви маєте знаходитись у межах будинку).

Вартість. Щомісячна абонплата залежить від об’єкта та від системи, яку ви оберете (у цьому питанні вам допоможуть спеціалісти компанії, підібравши технічне обладнання відповідно до ваших потреб та цінових побажань). Отож: квартира – від 250 грн./міс., комерційна нерухомість – від 500 грн./міс., приватний будинок – від 500 грн./міс.

Подбайте про власну безпеку сьогодні, щоб ваша відпустка  не  була  затьмарена поганими  новинами  про  пограбовану  квартиру!

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.