Екологічна катастрофа: мер Бучі Федорук хоче забудувати заплаву річки Бучанка

Мер Бучі Анатолій Федорук має намір звести великий торговий центр у межах вул. Вокзальна, заплави р. Буча та існуючої індивідуальної житлової забудови в м. Буча. Наразі оголошено громадські слухання. Про це повідомляє 04597 сайт міста Ірпеня з посиланням на Бучанський міський інтернет-портал. 

Подавати зауваження та пропозиції можна з 10 січня по 08 лютого 2019 року. Розробником детального плану території виступило ПП “Ладопроект”, а замовник КП “Бучабудзамовник”.

В оголошенні про проведення громадських слухань зазначено: “…повідомляємо про проведення громадських слухань матеріалів детального плану території для розміщення торгівельних закладів в межах вулиці Вокзальна, пойми річка Бучанка та існуючої індивідуальної житлової забудови в м. Буча Київської області, розробляється відповідно до рішення Бучанської міської ради від 29.11.2018 № 2644-49-VII: уточнення планувальної структури і функціонального призначення, визначення параметрів забудови, формування принципів планувальної організації, встановлення ліній регулювання забудови, виявлення усіх планувальних обмежень, використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами, визначення містобудівних умов та обмежень та подальшого освоєння земельних ділянок в адміністративних межах Бучанської міської ради Київської області”.

За організацію розгляду пропозицій громадськості відповідає начальник відділу містобудування та архітектури Наумов В. Ю., контактний телефон: (04597) 49-3-98.

Основні техніко-економічні показники проекту:

  • територія в межах розробки ДПТ – 2,75 га;
  • вулиці, площі (в межах червоних ліній) – 0,75 га;
  • ділянки установ і підприємств обслуговування (торгівельний заклад) – 1,2 га;
  • зелені насадження – 0,8 га;
  • магазини – 4200 кв. м торгівельної площі;
  • підприємства громадського харчування – 180 місць;
  • установи побутового обслуговування – 80 роб. місць;
  • автостоянки для тимчасового зберігання автомобілів – 112 маш.-місць.

Презентація матеріалів детального плану території має відбутися 1 лютого 2019 року о 14:00 за адресою: м. Буча, вул. Енергетиків, 12, Бучанська міська рада, І поверх, актова зала.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.