Двох осіб підозрюють у привласненні майже 137 тисяч гривень на відбудові будівлі в Ірпені

Правоохоронці повідомили про підозру керівнику підрядної компанії та посадовиці. Їх підозрюють у привласненні майже 137 тисяч гривень на відбудові адмінбудівлі в Ірпені. Про це інформує поліція Київської області.

Правоохоронці Бучанського управління встановили, що у серпні 2022 року комунальне підприємство Ірпеня уклало договір на ремонт приміщення адмінбудівлі, пошкодженої під час бойових дій. У листопаді того ж року директор компанії-підрядника вніс до акту виконаних робіт недостовірні дані, тим самим привласнив майже 137 тисяч гривень.

«Крім того, правоохоронці встановили, що посадова особа, яка є інженером технічного нагляду, отримавши на перевірку і погодження підроблений акт приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2022 року від фірми-підрядника, засвідчила обсяги виконаних і переданих замовнику для прийняття і здійснення оплати будівельних робіт», — додають правоохоронці.

Нагадаємо, на початку серпня Київська обласна прокуратура повідомила про підозру посадовцю однієї з міськрад Київщини. Його підозрюють у розтраті майже 1,9 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.