Друзенко команді Карплюка: робіть, що робите, будь ласка, вас так мало в Україні

Підприємець і будівельник Андрій Друзенко заявляє, що за два роки в Ірпені від нього не вимагали жодного хабара, лише просили зробити щось для міста. Про це Друзенко написав у соцмережі “Facebook”.

“Робіть те, що робите будь ласка, вас так мало в Україні. Мені жодного разу в Ірпені не сказали “дай щось мені”. Я чув лише: “зроби щось для міста”. І це не просто слова. Це те, що спонукає тебе до дії”, – заявив підприємець.

За його словами, наскільки можливо, він підтримуватиме владу, яка працює заради громади. “І це не просто слова”, – запевнив Друзенко.

Як відомо, Андрій Друзенко зробив сквер ім. О. Пушкіна, який нещодавно з’явилася на перехресті вулиць Пушкінська та Українська. 

Новий сквер став улюбленим комфортним місцем відпочинку для мешканців Ірпеня. Тут передбачені зони для активного та комфортного відпочинку. Особлива увага приділена сімейному відпочинку та відпочинку з дітьми. У сквері побудовані бігові доріжки, дитячий майданчик та зелена алея. 

Крім того, підприємець реставрував будинок Пушкіна, який до цього був у занедбаному стані. Там був арештований старий довгобуд.

 
 
Bookmark the permalink.

Comments are closed.