Дорожня розмітка, вуличне освітлення, прибирання: працівники УЖКГ «Ірпінь» звітують про роботу

Працівники комунального підприємства УЖКГ «Ірпінь» працюють водночас над різними сферами благоустрою міста. Про це вони звітують на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зокрема, зараз триває оновлення розмітки на дорогах Ірпеня. «Свіжі» осьові лінії та пішохідні переходи вже з’явилися на вулицях Гагаріна, Личака, Троїцькій, Тургенівській, Пушкінській та Лисенка. Роботи з дорожнього благоустрою продовжуються.

Також комунальники проводять огляд та ремонт мереж вуличного освітлення. Днями відновили пошкоджені ліхтарі у парку Письменників.

«Після ремонтних робіт на мережах вуличного освітлення (замінено аварійну опору, відновлено підключення, замінено пошкоджені плафони та лампи), відвідувачі парку Письменників можуть насолоджуватись вечірніми прогулянками по мальовничій території парку», — написали у КП УЖКГ «Ірпінь».

До того ж, комунальники щодня виходять на свої дільниці та прибирають місто, стежать за станом доріг і тротуарів, очищають та ремонтують зливо-каналізаційні системи та проводять інші види робіт з благоустрою.

Працівники КП УЖКГ «Ірпінь» приймають заявки від мешканців міста. Ірпінці можуть звертатися до диспетчерської служби комунального підприємства за телефонами: (04597) 63-005, (066) 4244960, (063) 1395961, (067) 3981840, (068) 9366163. Служба працює цілодобово.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» відкрило нові вакансії та запрошує всіх охочих на постійну роботу. Зокрема, на підприємстві потрібні машиніст екскаватора, машиніст бульдозера, водій автовишки, водій навантажувача, вантажник/сортувальник, охоронець та оператор дробильної установки.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.