Допоможемо вижити “Ірпінському віснику”!

Розпочинається новий період передплати газети “Ірпінський вісник” на наступний рік. Вона стане дорожчою – 120 грн. на рік.
Як каже головний редактор “Ірпінського вісника” Юлія Бережко-Камінська, ситуація не дуже втішна, бо зростає вартість друку та послуги Укрпошти. Тож газета ризикує втратити чимало читачів, які, зважаючи на високі ціни на комунальні послуги, ліки та їжу, опинилися за межею бідності.
Як відгукуються постійні читачі Вісника, він за останні півроку став інформаційно насиченим, цікавим, охоплює значно більшу палітру життя регіону.
Нова редакція попрацювала над дизайном видання, якістю його наповнення, удвічі збільшила обсяг, тож газета є на сьогодні однією із кращих районних газет Київщини.
Від кількості передплатників напряму залежить те, чи зможе газета існувати”, – розповідає Юлія Миколаївна і звертається до жителів Приірпіння із проханням підтримати газету свого регіону, яка на сьогодні для тисяч людей є можливістю донести до людей важливі відомості, а для тисяч пенсіонерів є єдиним джерелом своєчасної та актуальної інформації і новин міста.

123

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.